åpning2019

Åpning av ny idrettsbane 2019


Endelig var dagen her, åpningen av den nye idrettsbanen, selv om ikke alt var 100% ferdigstilt. Representanter fra både Birkenes Kommune og Birkenes Sparebank samt de politiske partiene stilte opp i tillegg til mange av bygdas folk. Det hele startet med en 60m mellom Birkenes Kommune/v ordfører Anders Christiansen og Birkenes Sparebank/v Kjetil Åmlid, der Kjetil Åmlid tok en ganske forventet seier. 60m ble avsluttet med at ordføreren klippet båndet og erklærte banen for åpnet. Birkenes Sparebank delte offisielt ut de 490 000,- som de hadde sponset oss med, Birkenes Kommune har for øvrig gitt oss 200 000,- til banen, samt Gjensidigestiftelsen 150 000,-. Idrettslaget delte ut blomster til de som hadde gjort en ekstra innsats for at banen skulle bli en realitet.


Så innledet barna i fra 1-4 klasse, fotballkampene med kamp mot hverandre, der det hele endte 1-1. Etterpå hadde 5-7 klasse kamp mot politikerne, der politikerne gikk av med seieren etter en jevnspilt 1 omgang, 4-2 endte kampen. I den siste kampen spilte Herefoss Senior Allstars lag mot ett sammensatt Birkenes Sparebank og politikerlag. Kampen var jevn og godt preget av nerver i 1.omgang. Selv med en målfarlig Kjetil Åmlid, så greide utrolig nok Herefoss å holde tett, samt å sette 2 mål selv, så det ble 2-0 til Herefoss. Etter kampene ble det spist kake, frukt og smoothie.


Etter pausen avholdt vi 60m og lengde for barna, dette var moro, mange tilskuere og mye heia rop. Ca. 30 barn fikk løpt og hoppet, alle barna fikk naturligvis premie. Vi avrundet det med loddtrekning og utdeling av fine gevinster. Det ble en kjempefin dag, vi hadde været med oss og energiske og glade mennesker. Nå håper vi at banen blir mye brukt. Alle er velkomne til oss for å bruke anlegget, her inkluderer vi alle!

Hovedsponsor

Sponsorer

Copyright @ All rights reserved

Kontakt oss på:


Herefoss IL v/Andreas Holm (leder)

4766 Herefoss


T.  93018664 (leder)

E.  mail@herefossil.com

W. www.herefossil.com